[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare personal străin în agricultură

Recrutare personal asiatic in Agricultura

Recrutare personal în agricultură

Avantaje recrutare personal asiatic agricultură:

Navon Jobs aduce angajați din țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din România, în principal din Asia. Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, dar și din Sudan sau Brazilia. Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. Firmele care au apelat pana în prezent la forța de munca venita din afara comunității europene, recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea angajaților pentru munca suplimentară.

Îngrijitori de animale din Asia

Spre deosebire de Asia, în România, activitatea de îngrijre a animalelor este văzută de multe ori ca înjositoare, tocmai de aceea există atât de puțini care lucrează în acest domeniu. În acest context, apropierea asiaticilor de natură și de animale îi recomandă pentru acest domeniu.
În acest mod, veți evita problemele cele mai mari care apar cu muncitorii neseriosi care nu prezintă siguranță, încredere, și nu vă puteți baza pe ei că se vor prezenta a doua zi la muncă. Dacă sunteți interesat de recrutarea și plasarea forței de muncă asiatică și străină în România, contactați-ne! Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție!

Personal străin pentru ferme / culturi agricole

Recrutăm muncitori din diferite țări străine precum: Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, Sudan și Brazilia, țări în care un loc de muncă bine remunerat reprezintă o adevărata satisfacție, motiv pentru care muncitorii din țări asiatice aleg țara noastră unde au siguranța unei remunerații decente pentru munca depusă.
Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.

Aflați mai multe despre angajarea unui muncitor asiatic din agricultură?

Doriți să angajați?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button