[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori Sudan

Recrutare personal asiatic in industria Auto

Recrutare muncitori Sudan

Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități. Noi vă oferim cea mai bună soluție pentru scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Sudan.
Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare de forță de muncă străină în România, iar personalul nostru este instruit și are experiența necesară pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil.
Servim atât organizații mari, cât și mici, din toate sectoarele de industrie prin serviciile sale. Forța de muncă din Sudan poate face cu adevărat diferența pe piața muncii din România.

Muncitorii din Sudan au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semi calificat, calificat și profesionist. Astfel, firma noastră de recrutare personal străin și asiatic se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră. Echipa noastră vrea să ofere oportunități pentru toate acele companii românești care își doresc angajați loiali, educați într-un sistem care respectă omul și meseria sa. Simpli, loiali și responsabili, muncitorii din Sudan reprezintă o investiție pe termen lung, care vă vor ajuta să depășiți criza de personal din România.
Scopul nostru este să rezolvăm nevoia de forță de muncă necalificată și calificată, cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani.

De ce să alegeți muncitori din Sudan?

  • Singura preocupare a muncitorilor din Sudan este locul de muncă;
  • În rândul muncitorilor din Sudan există o rată foarte scazută a consumului de alcool;
  • Muncitorii din Sudan sunt persoane dedicate job-ului;
  • Muncitorii din Sudan au experiență internațională de lucru;

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

  • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
  • ne ocupăm personal de selecția candidaților din Sudan;
  • rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă din Sudan în România;

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din Sudan, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din Sudan?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button