[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori Sri Lanka

Muncitor Sri Lanka

Recrutare muncitori Sri Lanka

Cu ajutorul agenției de recrutare forță de muncă asiatică și străină Navon Jobs, forța de muncă este plasată exact în domeniile unde e cea mai mare nevoie de ea, toți muncitorii vor avea acte si vor lucra în legalitate, vor putea să își înceapă lucrul imediat ce se termină procesul de recrutare și plasare. Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori pakistanezi cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.
Procesul de listare și selecție este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea și potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidați sunt corecți și solizi, în funcție de abilitățile necesare.

Muncitorii străini care vor veni să lucreze în România sunt bine pregătiți, serioși, au suficientă experiență în domeniul în care se vor angaja, astfel încât să poată finaliza cu succes toate sarcinile primite de către angajator. În campaniile noastre de recrutare în Sri Lanka, am întâlnit oameni foarte bine pregătiți, care fac față celor mai exigente cerințe.
Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime și rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.

De ce să alegeți muncitori din Sri Lanka?

  • Muncitorii din Sri Lanka sunt extrem de loiali angajatorilor și dedicați îndatoririlor lor;
  • Muncitorii din Sri Lanka au experiență în lucrul în condiții climatice nefavorabile;
  • Muncitorii din Sri Lanka sunt mai rentabili și costurile de angajare sunt mai mici comparativ cu alte țări exportatoare de forță de muncă;
  • Muncitorii din Sri Lanka cunosc limba engleză;

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

  • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
  • punem la dispoziție un consultant dedicat;
  • ne ocupăm personal de selecția candidaților din Sri Lanka;
  • rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă din India în România;

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din Sri Lanka, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din Sri Lanka?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button