[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori Pakistan

Recrutare personal asiatic in industria textila

Recrutare muncitori Pakistan

Cu ajutorul agentiei de recrutare personal asiatic Navon Jobs, forța de muncă este plasată exact în domeniile unde e cea mai mare nevoie de ea, toți muncitorii vor avea acte si vor lucra în legalitate, vor putea să își înceapă lucrul imediat ce se termină procesul de recrutare și plasare. Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori pakistanezi cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.
În domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea muncitorilor din Pakistan care lucrează deja în România au dovedit că sunt serioși, se integrează repede, dovedind loialitate, respect și responsabilitate. Putem recruta pentru dumneavoastră bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.

De ce să alegeți muncitori din Pakistan?

  • Muncitorii pakistanezi sunt extrem de loiali angajatorilor și dedicați îndatoririlor lor;
  • Muncitorii din Pakistan au experiență în lucrul în condiții climatice nefavorabile;
  • Muncitorii din Pakistan sunt mai rentabili și costurile de angajare sunt mai mici comparativ cu alte țări exportatoare de forță de muncă;
  • Muncitorii din Pakistan cunosc limba engleză.

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

  • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
  • punem la dispoziție un consultant dedicat;
  • ne ocupăm personal de selecția candidaților;
  • rezolvăm rapid toate formalitățile;

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din Pakistan, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din Pakistan?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button