[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori indieni

Recrutare Personal asiatic in IT

Recrutare muncitori India

 Navon Jobs este o agenție recrutare personal asiatic, care vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități. Navon Jobs vă pune la dispoziție forță de muncă din India, cu experiență dovedită în majoritatea domeniilor. Noi vă oferim cea mai bună soluție pentru scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Asia.

Muncitorii asiatici care vor veni să lucreze în România sunt bine pregătiți, serioși, au suficientă experiență în domeniul în care se vor angaja, astfel încât să poată finaliza cu succes toate sarcinile primite de către angajator. În campaniile noastre de recrutare în India, am întâlnit oameni foarte bine pregătiți, care fac față celor mai exigente cerințe.
Obișnuiți să lucreze în fabrici diverse și să execute sarcini repetitive, muncitorii din India vor depune efortul necesar pentru a se integra la noul loc de muncă. În domeniul Horeca, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea lucrătorilor indieni care lucrează deja în România au dovedit că sunt serioși, se integrează repede, dovedind loialitate, respect și responsabilitate. Putem recruta pentru dumneavoastră: bucătari, ajutor bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat și necalificat pentru hoteluri.
Cu privire la domeniul construcțiilor, calitatea muncii personalului din India este bine cunoscută de către constructori. Putem recruta pentru Dumneavoastră muncitori indieni calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, sudori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

De ce să alegeți muncitori din India?

 • Muncitorii vietnamezi sunt persoane dedicate job-ului;
 • Muncitorii indieni au o adaptabilitate crescută la toate culturile;
 • Muncitorii indieni sunt vorbitori de limba engleză;
 • Muncitorii indieni sunt mai ușor de asimilat în societate și în companie;
 • Muncitorii indieni au deschidere către țările din Orient, unde capătă experiență și se perfecționează.

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

 • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
 • proceduri simple, clare, transparente;
 • punem la dispoziție un consultant dedicat;
 • ne ocupăm personal de selecția candidaților din India;
 • rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă din India în România;
 • asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România.

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din India, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din India?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button