[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori Brazilia

Recrutare personal asiatic in Industria Mecanica si Electrica

Recrutare muncitori Brazilia

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal străin și asiatic, ce vă pune la dispoziție forță de muncă din Brazilia, cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități.
Muncitorii din Brazilia se remarcă prin rezistența fizică și posibilitatea de a lucra peste programul obișnuit astfel încât să-și atingă obiectivele stabilite. Muncitorii din Brazilia în România au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semicalificat, calificat și profesionist. Astfel, firma noastră de recrutare personal străin și asiatic se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră. Prezentabili, harnici și dornici să muncească, forța de muncă din Brazilia poate face cu adevărat diferența pe piața muncii din România.

Oferim cele mai moderne și eficiente servicii de recrutare. Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime și rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Muncitorii străini care vor veni să lucreze în România sunt bine pregătiți, serioși, au suficientă experiență în domeniul în care se vor angaja, astfel încât să poată finaliza cu succes toate sarcinile primite de către angajator. În campaniile noastre de recrutare în Brazilia, am întâlnit oameni foarte bine pregătiți, care fac față celor mai exigente cerințe.
Obișnuiți să lucreze în fabrici diverse și să execute sarcini repetitive, muncitorii din Brazilia vor depune efortul necesar pentru a se integra la noul loc de muncă. În domeniul Horeca, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea lucrătorilor brazilieni care lucrează deja în România au dovedit că sunt serioși, se integrează repede, dovedind loialitate, respect și responsabilitate.

De ce să alegeți muncitori din Brazilia?

  • Muncitorii brazilieni sunt extrem de loiali angajatorilor și dedicați îndatoririlor lor;
  • Muncitorii din Brazilia au experiență în lucrul în condiții climatice nefavorabile;
  • Muncitorii din Brazilia sunt iubitori de pace;
  • Muncitorii din Brazilia sunt mai rentabili și costurile de angajare sunt mai mici comparativ cu alte țări exportatoare de forță de muncă;
  • Muncitorii din Brazilia cunosc limba engleză.

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

  • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
  • ne ocupăm personal de selecția candidaților din Sudan;
  • rezolvăm rapid toate formalitățile legate de recrutare și plasare de forță de muncă din Sudan în România;
  • candidații noștri au parte de un training și de o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România.

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din Brazilia, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din Brazilia?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button