[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Recrutare muncitori Bangladesh

Recrutare personal asiatic in Constructii

Recrutare muncitori Bangladesh

Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități. Noi vă oferim cea mai bună soluție pentru scăderea continuă a forței de muncă din România: recrutarea și plasarea forței de muncă din Bangladesh.
Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare de forță de muncă străină iar personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil.

Muncitorii din Bangladesh în România au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semi calificat, calificat și profesionist. Astfel, firma noastră de recrutare personal asiatic se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră. Prezentabili, harnici și dornici să muncească, forța de muncă din Bangladesh poate face cu adevărat diferența pe piața muncii din România. Muncitorii din Bangladesh în România au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semi calificat, calificat și profesionist. Astfel, firma noastră de recrutare personal asiatic se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră.
În domeniul construcțiilor, avem tot mai des cereri de recrutare personal din Bangladesh. Un job în acest domeniu este bine plătit, iar muncitorii din Bangladesh sunt întotdeauna dornici să vină în România. Calitatea muncii lor în acest sector este cunoscută de constructori. Putem recruta pentru dumneavoastră muncitori calificați (fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, sudori, instalatori, electricieni) și muncitori necalificați.

De ce să alegeți muncitori din Bangladesh?

  • Singura preocupare a muncitorilor din Bangladesh este locul de muncă;
  • În rândul muncitorilor din Bangladesh există o rată foarte scazută a consumului de alcool;
  • Muncitorii din Bangladesh sunt persoane dedicate job-ului;
  • Muncitorii din Bangladesh au experiență internațională de lucru.

De ce alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

  • alegem cei mai buni candidați fiindcă mergem personal în Bangladesh;
  • garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
  • punem la dispoziție un consultant dedicat;
  • ne ocupăm personal de selecția candidaților;
  • rezolvăm rapid toate formalitățile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul din Bangladesh, vă stăm la dispoziție!

Recrutați muncitori din Bangladesh?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Call Now Button