info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
ro

Experiența unui client Navon Jobs privind forța de muncă asiatică

Domeniul construcțiilor este, cu siguranță, unul dintre cele mai dezvoltate din România, însă sunt greu de găsit muncitori experimentați, care să se dedice activității lor. Proiectele de dezvoltare a infrastructurii vor creste în viitor numărul locurilor de muncă din construcții.

Motivele pentru care mulți angajatori din România au apelat la importarea forței de muncă asiatică și străină sunt diverse și includ migraţia anumitor categorii sociale din România către ţări mai dezvoltate din vest, scăderea natalităţii și cerinţele în schimbare pentru diferite locuri de muncă. Pentru ocuparea locurilor de muncă din construcții și nu numai, companiile multinaționale, dar și firmele locale din România, apelează la firme de recrutare personal asiatic și strain.

De ce să angajezi muncitori asiatici?

Domeniul construcțiilor are un potențial foarte mare de creștere în viitor. Prin urmare, companiile au nevoie de suplimentarea personalului pentru a rezolva această problemă. Cum nevoile sunt foarte mari în acest domeniu, iar activitățile din industrie sunt diversificate, numeroase companii românești au angajat personal asiatic, grație calităților profesionale, printre care spiritul de echipă, seriozitatea, respectul pentru lucrul bine făcut și meticulozitatea. 
Vă prezentăm experiența unui manager al unei celebre firme de construcții din România, care a apelat la serviciile noastre de recrutare și plasare a forței de muncă asiatică. Clientul nostru și-a rezolvat problema lipsei de forță de muncă, angajând muncitori vietnamezi, întrucât aceștia se remarcă prin rezistență fizică și posibilitatea de a lucra peste programul obișnuit, astfel încât să-și atingă obiectivele stabilite.
Muncitorii vietnamezi reprezintă o resursă umană valoroasă pentru firma noastră, în plus aceștia câștigă salarii mult mai bune decât în țara natală, dar au și alte beneficii, precum cazare și masă asigurate.
Unul din avantajele angajării personalului asiatic este reprezentat de atenția pe care o acordă muncii lor. Spre deosebire de majoritatea muncitorilor, indiferent de țara de proveniență, muncitorii asiatici angajați de noi ajung să lucreze chiar și 12 ore pe zi, ajungând să se întoarcă la casele lor abia în jurul orei 21. În plus, aceștia lucrează extrem de bine în echipă și se integrează în orice fel de colectiv. Sunt foarte mulțumit!” a declarat clientul nostru, manager al unei firme de construcții din România.

Care este etica muncii pe care o regăsim la muncitorii asiatici?

Această dorință a lor de a munci provine din cultura acestora. În timp ce românii sunt persoane care sunt mult mai motivați de propriul succes, muncitorii asiatici își doresc ca întreg grupul să reușească. Aceștia sunt mult mai motivați când întreaga echipă are de câștigat. Nu în ultimul rând, este recomandat să vă reorientați spre angajarea genului acesta de muncitori întrucât persoanele asiatice sunt bine pregătite într-o gamă largă de domenii. 
Combinând aceste lucruri anterior menționate cu o etică a muncii foarte bună, se poate constata că angajarea muncitorilor asiatici este o alegere înțeleaptă pe care ar trebui să o considere orice angajator. Asiaticii reprezintă în acest moment cea mai bună variantă pentru soluționarea efectelor deficitului de pe piața forței de muncă din România.

Despre Navon Jobs

Navon Jobs este o agenție de top de recrutare si plasare de forță de muncă asiatică și străină pentru angajatorii din România.
Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților noștri sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Ne ocupăm personal de selecția candidaților și le asigurăm o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România
Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.
Recrutarea de personal asiatic și străin nu se încheie însă aici pentru o firmă serioasă, așa cum este Navon Jobs – rămânem aproape de clienții noștri și de muncitorii recrutați pentru a contribui la integrarea lor la noul loc de muncă și în societatea românească.

Doriți să recrutați personal asiatic pentru afacerea Dvs.?

Related Posts

Leave a Reply