[email protected]
|
+40 733 760 777
             
ro

Despre noi

Navon Jobs

Navon Jobs este o agenție de recrutare si plasare de forță de muncă asiatică și străină pentru angajatorii din România.

Navon Jobs oferă soluții inovatoare de recrutare a forței de muncă asiatică și străină, conectând potențialul uman la puterea afacerilor. Servim atât organizații mari, cât și mici, din toate sectoarele de industrie prin serviciile sale.

Recrutare personal străin financiar

+

Țări de recrutare

+

Angajați plasați

+

Clienți mulțumiți

Misiunea noastră

 • diferențierea față de alte agenții de recrutare
  Ce ne diferențiază de celelalte agenții de recrutare forță de muncă?Oferim posibilitatea efectuării unor interviuri live cu viitorii dvs. angajați, direct pe platforma noastră. Astfel, fiecare angajator va putea discuta cu viitorul angajat din țările asiatice încă dinainte ca acesta să vină în România.
 • soluții viabile
  100% Soluții viabilePentru a ne îndeplini misiunea de oferi soluții viabile pentru piața de muncă din România, am decis să recrutăm personal asiatic și străin din țări precum Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, Bangladesh dar și din Sudan sau Brazilia. Toți candidații noștri sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional la care contribuie și viitorii angajatori, în timpul interviurilor live.
 • Asigurarea calității
  Garanția calitățiiProcesul de listare și selecție este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea candidaților pentru a ne asigura că toți candidații sunt corecți, în funcție de abilitățile necesare. Deoarece angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil.

Agenția de recrutare Navon Jobs

 • Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.
 • Procesul de listare și selecție este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea candidaților pentru a ne asigura că toți candidații sunt corecți, în funcție de abilitățile necesare.
 • Deoarece angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.
 • Suntem o agenție de recrutare forță de muncă și ne propunem să fim următorul lider mondial în soluții inovatoare de forță de muncă, conectând potențialul uman la puterea afacerilor. Servim atât organizații mari, cât și mici, din toate sectoarele de industrie prin serviciile sale. Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție.
 • Recrutăm personal străin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Parteneri pentru succes!

Recrutare personal asiatic in Agricultura

Recrutare personal în Agricultură

Recrutare personal asiatic in Constructii

Recrutare personal în Construcții

Recrutare personal asiatic in babysitting

Recrutare personal Babysitting

Call Now Button