info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
ro

De ce să apelezi la Navon Jobs – firmă de recrutare a forței de muncă din Asia

De ce să apelezi la Navon Jobs – firmă de recrutare a forței de muncă din Asia

  Navon Jobs – firmă de recrutare internațională a forței de muncă de pe trei continente

Criza de personal din România riscă să devină o frână pentru creșterea economică, fenomenul lipsei de forță de muncă afectând deja numeroase companii care și-ar fi dorit să-și extindă activitatea. Țara noastră se confruntă cu un deficit acut de angajați, datorat pe de o parte de exodul specialiştilor şi, pe de alta, de faptul că sistemul educaţional nu reuşeşte să ţină pasul cu realitatea de zi cu zi. Nu trebuie sa îi ignorăm nici pe cei care pur şi simplu nu vor să muncească, ci să trăiască din ajutoarele sociale.
Din cauza deficitului de angajați, care se acutizează de la un an la altul, România s-a tranformat din exportator în importator de forță de muncă. Așa se face că, în prezent, Navon Jobs aduce pe piața locală a muncii angajați din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan, Bangladesh, India, Sudan, Brazilia.
Pentru facilitarea accesului străinilor pe piața locală a muncii, Guvernul a schimbat legislația privind condițiile în care străinii pot lucra în România și a încheiat acorduri pentru importul de forță de muncă din alte țări.

Doriți să recrutați personal asiatic pentru afacerea Dvs.?

De ce să alegi personal asiatic pentru compania ta

Personalul asiatic este bine pregătit si foarte serios. Mai mult decât atat, asiaticii lucrează rapid și eficient. Majoritatea celor care vin din Asia sunt vorbitori de limba engleză, ceea ce ajută mult angajatorul, dar și relațiile de muncă dintre asiatici și colegii români. Mai mult, asiaticii sunt foarte productivi, se adaptează ușor cerințelor de la locul de muncă și tratează jobul cu multă responsabilitate.

Navon Jobs, firmă de recrutare personal asiatic, vine în sprijinul angajatorilor români

În acest context, întrebarea cea mai importantă rămâne: ce pot face angajatorii români pentru a evita criza de personal sau pentru a ieși din această situație? Simplu: angajarea muncitorilor asiatici, cu sprijinul echipei International Navon Jobs. Apelând la serviciile noastre, nu doar că vei avea în firma ta angajați harnici, responsabili și bine pregătiți, ci vei și beneficia de garanția că aceștia vor lucra pe termen lung. În plus, în cazurile excepționale în care apar incompatibilități de orice natură a angajaților asiatici la locul de muncă, ne obligăm să înlocuim angajatul în cel mai scurt timp, pe cheltuiala noastră.
Echipa Navon Jobs este formată din profesioniști cu o bogată experiență în rezolvarea problemelor cu privire la nevoia de forță de muncă necalificată și calificată cu care România se confruntă în urma exodului angajaților din ultimii ani.
Calificarea candidaților asiatici este un argument solid pentru care recrutarea lor poate fi benefică pentru firma ta. Aceștia sunt pregătiți într-o gamă vastă de domenii pentru care recrutăm personal asiatic, de la construcții, la industria HoReCa.
Asiaticii reprezintă în acest moment o opțiune viabilă pentru soluționarea efectelor deficitului de pe piața forței de muncă din România.

Despre Navon Jobs

Navon Jobs este o agenție de recrutare și plasare de forță de muncă străină, în special din țările asiatice, pentru angajatorii din România. Pentru a ne îndeplini misiunea de a aduce soluții viabile pentru deficitul de personal din România, am decis să îmbogățim oferta noastră cu recrutarea de muncitori străini din țări precum Brazilia, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, India și Sudan. Toți candidații noștri sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional.
Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt. Vrem să ne asigurăm ca atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, dar și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de noul loc de muncă. Ne adresăm atât organizațiilor mari, cât și mici, acoperind toate sectoarele de industrie.

Doriți să angajați personal asiatic sau străin pentru afacerea Dvs.?

Related Posts

Leave a Reply