info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
roEnglish

De ce să alegi recrutarea muncitorilor vietnamezi

Companiile din România apelează din ce în ce mai des la agențiile de recrutări străini, întrucât lipsa forței de muncă este o reală problemă în această țară. Salariile mici îi fac pe cetățenii români să plece din țară, alegând să stea departe de familiile lor, pentru a le crea un trai mai bun. Frecvent observăm muncitori străini pe șantierele din România, cât și în alte sectoare precum agricultură, HoReCa, industria textilă, mecanică/inginerie sau IT. Fie că vorbim de muncitori calificați sau muncitori necalificați, Navon Jobs vă pune la dispoziție lucrători din Vietnam, dispuși să se angajeze în orice domeniu.

Vietnamezii sunt oameni muncitori, cu simț de răspundere și dornici să lucreze în orice industrie. Sunt obișnuiți cu muncile grele, astfel că muncitorii vietnamezi sunt recunoscători pentru locul de muncă. Investitorii români aleg să recruteze cetățeni asiatici, întrucât forța de muncă din România este insuficient.

Recrutarea muncitorilor vietnamezi este simplă prin agenția Navon Jobs, aceștia având grijă de întocmirea tuturor actelor. Aleg pentru dumneavostră muncitori în funcție de cerințele voastre, iar dacă apar anumite nereguli, lucrătorul poate fi înlocuit imediat.

Forță de muncă din Vietnam pentru următoarele domenii: HoReCa, Construcții, Agricultură și Asistență/Îngrijire

În domeniul HoReCa, companiile române duc o lipsă accentuată a forței de muncă. Personalul dintr-un restaurant, sau cafenele trebuie să fie mare pentru ca marile lanțuri să facă față cerințelor clienților. Muncitorii vietnamezi sunt responsabili, calmi și respectuoși, îndeplinindu-și toate atribuțiile cu mare seriozitate. Posturi precum ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, barman sau spălător de vase sunt funcțiile pe care muncitorii din Vietnam le ocupă.

În industria Asistență/Îngrijire, femeile din Vietnam sunt foarte căutate pentru îngrijirea următoarelor categorii de persoane care au nevoie de asistența cuiva: persoanele care sunt în situaţie de risc şi au nevoie urgentă de îngrijiri personale, persoane care au o boală cronică şi au nevoie de îngrijiri, cei care sunt singuri şi, pe lângă o boală cronică fizică, dezvoltă şi o boală mentală. Muncitoarele din Vietnam sunt ordonate și își tratează clienții cu respect, fiind recunoscute pentru profesionalismul lor în această industrie. Femeile din Asia acordă o importanță mare acestor persoane care nu-și pot purta singure de grijă. Sunt conștiente că nu se pot îngriji singure, așa că îsi tratează toți pacienții diferit, în funcție de nevoile fiecăruia.

În industria Construcțiilor, muncitorii necalificați din Vietnam sunt puternici, rezistenți, cu o anduranță fizică bună. Investitorii din România aleg cu încredere bărbații din această țară asiatică, întrucât fac față oricăror cerințe și își iau în serios munca. Nu sunt adepții pauzelor lungi și lucrează foarte bine în echipă. De asemenea, Navon Jobs vă pune la dispoziție și muncitori calificați pentru următoarele poziții: dulgheri, zidari, fierari, instalatori.

În industria Agriculturii, muncitorii vietnamezi sunt pe deplin eficienți și vă puteți baza pe ei întotdeauna că vor veni a doua zi la muncă. Le place să lucreze cu animalele, fiind apropiați de natură. Românii preferă să stea departe de acest sector, întrucât li se pare înjositor să lucreze cu animale. De aceea, investitorii români au în vedere muncitorii străini, deoarece sunt responsabili și atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Muncitorii vietnamezi vă vor îndeplini orice dorință și nu se vor da la o parte de la nicio atribuție. Fermele și culturile agricole sunt interesate de vietnamezi, fiind impresionați de forța lor de muncă și de dedicarea pe care o acordă muncii lor.

Despre agenția de recrutare Navon Jobs

Agenția de recrutare Navon Jobs din România oferă servicii de calitate, punând la dispoziția angajatorilor muncitori calificați și necalificați. Navon Jobs vă oferă servicii de recrutare și plasare de muncitori din Vietnam. Scopul nostru este să rezolvăm problemele în ceea ce privește întâmpinarea lipsei de personal prin găsirea unor soluții optime si rapide pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Recrutăm personal străin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

– garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru;
– punem la dispoziție un consultant dedicat;
– ne ocupăm personal de selecția candidaților;
– asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România;
– rezolvăm rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici;

DORIȚI SĂ RECRUTAȚI MUNCITORI VIETNAMEZI PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ?

Related Posts

Leave a Reply

Call Now Button