[email protected]
|
+40 733 760 777
             
roEnglish

Criza forței de muncă în România – Sectorul construcții

Criza forței de muncă în România este în creștere, pe de o parte din cauza crizei economice provocată de pandemie, și pe de altă parte de muncitorii români ce tind să-și găsească un loc de muncă peste hotare, în țări precum Germania, Spania, Grecia sau Italia. Există un deficit acut de muncitori în construcții, astfel că majoritatea dezvoltatorilor imobiliari apelează la agenții de recrutare personal asiatic, pentru a face față acestei crize.

Navon Jobs, o agenție de recrutare muncitori asiatici vine în ajutorul dumneavoastră pentru a depăși această situație critică.

Investitorii români, micii antreprenori și alți dezvoltatori duc lipsă de personal, iar asta se poate observa în multe dintre orașele din România care au ajuns în pragul falimentului și au decis să-și închidă afacerile

De ce recrutăm muncitori din Nepal pentru construcții

Muncitorii din Nepal sunt alegerea ideală pentru diverse industrii și sunt apreciați pentru integritatea și simțul răspunderii de care dau dovadă. Aceștia au deja o comunitate puternică în România, fiind mulțumiți de condițiile oferite de angajatorii români.

În domeniul construcțiilor, muncitorii din Nepal sunt căutați de firmele de construcții din România, întrucât lipsa forței de muncă este din ce în ce mai evidentă. Muncitorii români preferă să lucreze în străinătate, în speranța că vor găsi condiții de lucru mai bune. Spiritul de echipă și atenția de care dau dovadă sunt câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru acest domeniu. Cetățenii din Nepal sunt dornici să lucreze în România, întrucât este un domeniu bine plătim. Recrutăm personal din Nepal, calitatea muncii lor fiind recunoscută de angajatorii români.

De ce recrutăm muncitori din Sri Lanka pentru construcții

Sri Lanka este o țară furnizoare de muncitori calificați și necalificați, potriviți pentru domeniul construcțiilor. Muncitorii din Sri Lanka stau la dispoziția dumneavoastră, fiind serioși și responsabili cu sarcinile date de angajatori. Navon Jobs se ocupă în totalitate de procesul de recrutare. În cazul în care amgajatorul nu este mulțumit de candidat, agenția de recrutare se va ocupa de înlocuirea muncitorului în cel mai scurt timp. Posturile cele mai căutate în industria construcții sunt fierari, dulgheri, zidari, faianțatori, instalatori, electricieni.

De ce recrutăm muncitori din Vietnam pentru construcții

În industria Construcțiilor, muncitorii necalificați din Vietnam sunt rezistenți, cu o anduranță fizică bună. Investitorii din România aleg cu încredere bărbații din această țară asiatică, întrucât fac față oricăror cerințe și își iau în serios munca. Nu sunt adepții pauzelor lungi și lucrează foarte bine în echipă. De asemenea, Navon Jobs vă pune la dispoziție și muncitori calificați pentru următoarele poziții: dulgheri, zidari, fierari, instalatori.

Vietnamezii sunt oameni muncitori, cu simț de răspundere și dornici să lucreze în orice industrie. Sunt obișnuiți cu muncile grele, astfel că muncitorii vietnamezi sunt recunoscători pentru locul de muncă. Investitorii români aleg să recruteze cetățeni asiatici, întrucât forța de muncă din România este insuficient.

Recrutarea muncitorilor vietnamezi este simplă prin agenția Navon Jobs, aceștia având grijă de întocmirea tuturor actelor. Aleg pentru dumneavostră muncitori în funcție de cerințele voastre, iar dacă apar anumite nereguli, lucrătorul poate fi înlocuit imediat.

De ce recrutăm muncitori din Bangladesh pentru construcții

Muncitorii din Bangladesh au dovedit că se pot descurca și în acest sector. Rezistenți, cu o anduranță fizică bună, responsabili cu sarcinile pe care le primesc, brăbații din Bangladesh reprezintă soluția pentru criza forței de muncă din domeniul construcțiilor. Spiritul de echipă, anduranța și îndemânarea reprezintă doar câteva dintre calitățile care îi recomandă pentru domeniul construcțiilor.

Condiții recrutare muncitori asiatici în construcții

Recrutarea muncitorilor asiatici se face în anumite condiții:
– Angajatul străin se încadrează în contingentul anual aprobat prin Hotărâre a Guvernului
– Locurile de muncă vacante nu sunt ocupate de cetățeni români ,de cetățeni ai statelor membre UE/SEE/CE sau de rezidenți permanenți pe teritoriul României
– Angajatul străin face dovada că este apt din punct de vedere medical fiind astfel capabil să desfășoare munca cerută
– Angajatul străin nu are antecedente penale care să fie incompatibile cu activitatea pe care o va desfășura pe teritoriul României
– Angajatul străin face dovada de pregătire profesională, experiență în activitatea solicitată
– Angajatorul are achitate la zi toate taxele către bugetul de stat
– Angajatorul nu are antecedente în ultimii trei ani cu privire la angajarea muncitorilor fără contract de muncă

De ce să alegi agenția de recrutare Navon Jobs pentru recrutarea muncitorilor din Asia pentru industria construcții?

Navon Jobs este o agenție de recrutare personal asiatic de încredere, care vă va rezolva rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici. De asemenea, în cazul în care muncitorul ales nu se încadrează în cerințele angajatorului, atunci agenția garantează înlocuirea gratuită a resursei umane. Dacă alegeți să apelați la Navon Jobs, veți beneficia de o echipă instruită și experimentată și de consultanță gratuită 24/7. În cazul în care aveți nelămuriri sau întrebări legate de procesul de recrutare, puteți să contactați agenția prin chat, e-mail sau apel telefonic. Toți candidații sunt aleși după un proces de selecție extrem de strict și profesional.

Doriți să angajezi muncitori străini pentru afacerea dumneavoastră?

Sunt de acord ca datele mele (nume, email, telefon) sa fie prelucrate de Navon Jobs SRL in vederea comunicarii si interesului legitim al acesteia.

Related Posts

Leave a Reply

Call Now Button