info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
roEnglish

Condiții recrutare muncitori asiatici

Angajatorii din România duc lipsă de forță de muncă și această problemă se poate observa în mai multe sectoare precum HoReCa, Agricultură, Turism sau Asistență/Îngrijire. Din ce în ce mai mulți români aleg să lucreze în străinătate și să abandoneze ideea de a-și găsi un loc de muncă în România. Astfel, companiile mari sau mici din România aleg să recruteze muncitori din străinătate, în special din Asia, pentru a nu fi în pericol de faliment. Asiaticii, la rândul lor și-au creat o reputație în România ca fiind niște oameni muncitori, responsabili și loiali angajatorului.

Prin Ordonanța nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, Guvernul stabilește anual numărul muncitorilor străini care pot fi acceptați în statul român, în funcție de nevoile angajatorilor din anul respectiv.

Navon Jobs este o companie de recrutare și plasare de foță de muncă străină, care vine în sprijinul angajatorilor români. Agenția se ocupă de tot procesul de recrutare și se asigură că există o conexiune bună între angajator și angajat. Navon Jobs a dat dovadă de profesionalism și seriozitate în anii de activitate. Dacă există anumite probleme cu angajatorul, sau muncitorul nu se poate adapta condițiilor de muncă, atunci se vor lua toate măsurilor ca angajatul să fie înlocuit.

Condiții recrutare muncitori asiatici

– Angajatul străin se încadrează în contingentul anual aprobat prin Hotărâre a Guvernului
– Locurile de muncă vacante nu sunt ocupate de cetățeni români ,de cetățeni ai statelor membre UE/SEE/CE sau de rezidenți permanenți pe teritoriul României
– Angajatul străin face dovada că este apt din punct de vedere medical fiind astfel capabil să desfășoare munca cerută
– Angajatul străin nu are antecedente penale care să fie incompatibile cu activitatea pe care o va desfășura pe teritoriul României
– Angajatul străin face dovada de pregătire profesională, experiență în activitatea solicitată
– Angajatorul are achitate la zi toate taxele către bugetul de stat
– Angajatorul nu are antecedente în ultimii trei ani cu privire la angajarea muncitorilor fără contract de muncă

Care sunt etapele de angajare a cetățenilor străini?

Angajatorii români care intenționează să recruteze forță de muncă din țările aflate în afara spațiului european, trebuie să aibă în vedere următoarele etape:
– obținerea avizului de angajare
– obținerea vizei de lungă ședere
– eliberarea permisului de ședere în scop de muncă

​ Alege Navon Jobs pentru recrutarea muncitorilor străini

Navon Jobs oferă soluții inovatoare de recrutare a forței de muncă asiatică și străină, conectând potențialul uman la puterea afacerilor. Servim atât organizații mari, cât și mici, din toate sectoarele de industrie prin serviciile sale. Iată câteva aspecte pentru care să alegi agenția Navon Jobs:
Oferim cele mai moderne și eficiente soluții de recrutare. Suntem pe deplin eficientizați, având un sistem personalizat de recrutare dezvoltat și actualizat, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictețe într-un timp cât mai scurt.
Procesul de listare și selecție este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea candidaților pentru a ne asigura că toți candidații sunt corecți, în funcție de abilitățile necesare.
– Deoarece angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.
– Suntem o agenție de recrutare forță de muncă și ne propunem să fim următorul lider mondial în soluții inovatoare de forță de muncă, conectând potențialul uman la puterea afacerilor. Servim atât organizații mari, cât și mici, din toate sectoarele de industrie prin serviciile sale. Echipa noastră de recrutare personal din Asia și din alte țări din străinătate vă stă la dispoziție.
Recrutăm personal străin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

DORIȚI SĂ RECRUTAȚI muncitori asiatici PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ?

Related Posts

Leave a Reply

Call Now Button