info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
ro

Care sunt industriile importante care continuă să angajeze în timpul pandemiei de coronavirus?

Deși acest virus este mai puțin grav decât SARS, având o mortalitate de sub 2%, impactul COVID-19 are efecte la scară mai largă, mai ales din punct de vedere economic, iar România nu va fi ocolită. Pandemia de coronavirus are și va avea în continuare un cuvânt important de spus asupra economiei naționale.
Însă, există și companii din domenii esențiale pentru economie care fie solicită amânarea contractelor pentru o perioadă mult mai scurtă, fie angajează în același ritm ca până acum.

Construcțiile, agricultura, industria grea, retailul și companiile din IT continuă să angajeze

 

În domenii precum IT, construcții, agricultură, retail, nevoia de resursă umană rămâne, în continuare, acută, astfel că multe firme din România angajează în continuare pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții firești. Astfel, numeroase companii, aflate în căutarea angajaților potriviți nevoilor existente în business-urile lor, continuă să apeleze la agenții de recrutare personal asiatic și străin.
Pentru a satisface nevoia de forță de muncă a angajatorilor români, Navon Jobs oferă cele mai eficiente soluții și personal asiatic și străin într-un timp mult mai scurt decât ar putea oferi orice altă agenție. De asemenea, în condițiile în care personalul asiatic sau străin pe care l-am recrutat pentru angajator nu corespunde sau nu se integrează la locul de muncă, înlocuim gratuit persoanele respective! În funcție de cerințele companiilor românești care apelează la echipa noastră, asigurăm recrutarea angajaților care corespund cel mai bine criteriilor de angajare. Ne angajăm să oferim cele mai bune servicii în timp ce menținem un nivel ridicat de profesionalism și practici etice de afaceri la cel mai bun preț.

De ce să alegi personal asiatic pentru compania ta

 

Personalul asiatic este bine pregătit si foarte serios. Mai mult decât atât, asiaticii lucrează rapid și eficient. Majoritatea celor care vin din Asia sunt vorbitori de limba engleză, ceea ce ajută mult angajatorul, dar și relațiile de muncă dintre asiatici și colegii români. Mai mult, asiaticii sunt foarte productivi, se adaptează ușor cerințelor de la locul de muncă și tratează jobul cu multă responsabilitate. În plus, angajații asiatici sunt dispuși să lucreze și peste program, considerând că așa aduc un plus de valoare companiei.
Nu în ultimul rând, calificarea candidaților asiatici este un argument solid pentru care recrutarea lor poate fi benefică pentru firma ta. Aceștia sunt pregătiți într-o gamă vastă de domenii, de la construcții, la industria HoReCa și sfera de îngrijire și educație. Angajații asiatici sunt aleși direct de către specialiștii noștri, pe baza aptitudinilor dovedite în urma interviului, a testului în limba engleză, precum și în urma probelor practice.
Spre exemplu, muncitorii vietnamezi se remarcă prin rezistența fizică și posibilitatea de a lucra peste programul obișnuit astfel încât să-și atingă obiectivele stabilite. Prezentabili, harnici și dornici să muncească, forța de muncă din Vietnam poate face cu adevărat diferența pe piața muncii din România.

 

Despre Navon Jobs

 

Din cauza deficitului de angajați, România s-a tranformat din exportator în importator de forță de muncă. Așa se face că, în prezent, Navon Jobs aduce pe piața locală a muncii angajați din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan, Bangladesh, India, Sudan, Brazilia. Recrutăm personal asiatic și străin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.
Calificarea candidaților asiatici este un argument solid pentru care recrutarea lor poate fi benefică pentru firma ta. Prin urmare, dacă și firma ta se confruntă cu deficitul de personal, ai toate motivele să optezi pentru serviciile pe care ți le punem la dispoziție.
Aceștia sunt pregătiți într-o gamă vastă de domenii pentru care recrutăm personal asiatic, de la domeniul IT la agricultură, retail și construcții.

Doriți să recrutați personal asiatic pentru afacerea Dvs.?

Related Posts

Leave a Reply