info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
roEnglish

Care sunt avantajele ofertei de recrutare de muncitori din Asia?

Deficitul de personal din România s-a accentuat atât de mult, încât firmele sunt nevoite să importe forță de muncă pentru a-și putea continua dezvoltarea.

  1.  

Principala zonă de recrutare – țările asiatice – reprezintă pentru multe companii din industria bunurilor de larg consum o piață din care se poate atrage forță de muncă eficientă, cu randament și productivitate peste media pieței locale.

 

Care sunt principalii factori care pot face atractivă oferta de muncă din România?

Chiar dacă în ultimii ani angajatorii români s-au străduit să ofere condiții de muncă cât mai avantajoase și facilități de calificare și angajare, sunt foarte multe persoane care, datorită condițiilor de viață din alte țări, preferă să emigreze în alte țări europene, cum ar fi Italia, Spania, Irlanda, sau Germania.

Însă pentru mulți dintre muncitorii din țările asiatice, care în țările de origine sunt nevoiți să-și ducă existența cu doar câțiva dolari, ofertele de locuri de muncă din țara noastră sunt considerate a fi mult mai avantajoase.

Pentru a satisface nevoia de forță de muncă a angajatorilor români, Navon Jobs oferă soluții și personal asiatic și străin într-un timp mult mai scurt decât ar putea oferi orice altă agenție.

Salariile acceptate de personalul asiatic sunt mai mici, iar aceștia acceptă mult mai ușor să lucreze în plus față de programul normal de lucru. Ei vin în România pentru a munci și pentru a câștiga bani pentru familiile lor din țara natală.

Personalul asiatic este bine pregătit si foarte serios. Mai mult decât atât, asiaticii lucrează rapid și eficient. Majoritatea celor care vin din Asia sunt vorbitori de limba engleză, ceea ce ajută mult angajatorul, dar și relațiile de muncă dintre asiatici și colegii români. Mai mult, asiaticii sunt foarte productivi, se adaptează ușor cerințelor de la locul de muncă și tratează jobul cu multă responsabilitate.

 

Navon Jobs – una dintre cele mai importante agenții de recrutare si plasare de forță de muncă asiatică și străină pentru angajatorii din România

Navon Jobs este o agenție de top de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică și străină pentru angajatorii din România.

Navon Jobs se ocupă nu doar de recrutarea și de protejarea intereselor fiecărei părți, ci și de integrarea cât mai rapidă a noilor veniți în piața forței de muncă din România. De asemenea, firma noastră își asumă obligația de a interveni ori de câte ori observă că nu sunt respectate clauzele contractuale și sunt încălcate drepturile oricăreia dintre părți.

 

Servicii de recrutare personal asiatic pentru afacerea dumneavoastră

Navon Jobs aduce pe piața muncii din România angajați din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan, Bangladesh, India, Sudan, Brazilia. Recrutăm personal asiatic și străin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, India, Pakistan, Bangladesh, Sudan, Brazilia și alte piețe emergente în următoarele domenii de activitate: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Calificarea candidaților asiatici este un argument solid pentru care recrutarea lor poate fi benefică pentru firma ta. Aceștia sunt pregătiți într-o gamă vastă de domenii pentru care recrutăm personal asiatic, de la construcții, la industria HoReCa.

Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Prin urmare, muncitorii pe care îi selectăm ajung să se integreze mult mai ușor la locul de muncă, iar performanțele lor sunt superioare. Acest aspect ne diferențiază și ne ajută în atingerea obiectivului de a oferi muncitorilor asiatici și străini o viață mai bună în țara noastră.

Cunoaștem cadrul legislativ care reglementează șederea și munca cetățenilor străini în România.

Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.

Experiența pe care o avem face ca rata noastră de succes să fie extrem de mare, iar dumneavoastră aveți posibilitatea să vă convingeți de acest lucru apelând la serviciile noastre.

Doriți să recrutați personal asiatic pentru afacerea dumneavoastră?

Related Posts

Leave a Reply

Call Now Button