info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
ro

Candidați

Recrutăm forță de muncă asiatică și străină

Procesul de listare și selecție a forței de muncă asiatică și străină este unul dintre reperele cheie ale activității noastre. Asigurăm calitatea și potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidați sunt corecți și solizi, în funcție de abilitățile necesare. Ne ocupăm de tot ceea ce implică serviciile de imigrare pentru viitorii angajați: obținerea vizelor, obținerea autorizațiilor de muncă și a permiselor de ședere în România.

Asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România. Ne asigurăm că atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, cât și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de condițiile noului loc de muncă.
Cei mai mulți angajați străini provin din Sri Lanka, Pakistan, Nepal, Vietnam, India, Bangladesh dar și din Sudan sau Brazilia. Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.
În plus, serviciile prestate de către Navon Jobs sunt în conformitate cu legile statului român referitoare la dreptul de muncă al cetățenilor străini pe teritoriul României.

De ce Navon Jobs?

Eficiență de recrutare

Avem un sistem eficient de recrutare, totul pentru a ne asigura că cerințele clienților noștri sunt îndeplinite cu cea mai mare strictete într-un timp cât mai scurt.

Selecția candidaților

Procesul de selecție este unul dintre  reperele cheie ale activitații noastre. Asigurăm calitatea si potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, în funcție de abilitățile necesare. 

Verificarea antecedentelor penale

Folosim agenții de top de verificare a creditelor pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.

Profesionalism

Ne asigurăm să oferim cele mai bune servicii în timp ce menținem profesionalism, practicile etice de afaceri, comunicare rapidă.

Interviuri Candidati Navon Jobs

Interviuri Live

Navon Jobs este o companie de plasare externă a forței de muncă 

Întrebări suplimentare?
Contactează-ne