info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
ro

Pentru Angajatori

Navon Jobs - servicii de recrutare și plasare muncitori asiatici

Nepal

Sri Lanka

Vietnam

India

Pakistan

Bangladesh

Sudan

Brazilia

 Navon Jobs este o agenție recrutare personal asiatic, care vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare, Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utlitități.
Suntem orientaţi pe rezultate şi îndeplinirea obiectivelor. De aceea vă garantăm servicii competente, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism
Timpul înseamnă bani şi ne propunem să vi le economisim pe amândouă realizând pentru dumneavoastră procesul de recrutare, selecţie şi evaluare a forței de muncă asiatică și străină. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre și al relaţiei cu fiecare client în parte.
Ne adresăm atât organizațiilor mari, cât și celor mai mici, din toate sectoarele de industrie. Toate procesele de recrutare personal asiatic se vor derula conform unei proceduri stabilite împreună cu angajatorii, astfel încât aceștia vor fi mereu la curent cu toate activitățile care se desfășoară. Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră, personalul nostru este instruit și are experiență considerabilă pentru a se asigura că preocuparile clienților sunt tratate serios și sunt abordate în mod echitabil.

De ce să alegeți agenția Navon Jobs pentru procedurile de recrutare personal asiatic și străin?

Promtitudine

Rezolvăm rapid toate formalitățile legate de serviciile de recrutare și plasare de muncitori asiatici

Garanția calității

Garantăm înlocuirea gratuită a resursei umane în cazul în care aceasta nu se potrivește mediului de lucru.

Echipă instruită și experimentată

Vă punem la dispoziție un consultant dedicat.

Satisfacția clienților

 Ne ocupăm personal de selecția candidaților asiatici și străini.

angajatori - recrutare muncitori straini

Pentru agajatori

Vă garantăm servicii competente, îndeplinite cu profesionalism, dedicaţie şi realism . Ne adresăm atât organizațiilor mari, cât și celor mai mici, din toate sectoarele de industrie. Toate procesele de recrutare personal asiatic se vor derula conform unei proceduri stabilite împreună cu angajatorii, astfel încât aceștia vor fi mereu la curent cu toate activitățile care se desfășoară. Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră, personalul nostru este instruit și are experiență considerabilă pentru a se asigura că preocuparile clienților sunt tratate serios și sunt abordate în mod echitabil.
Angajari cetateni straini in Romania - Oferim Servicii de RECRUTARE PLASARE DE PERSONAL CALIFICAT sau NECALIFICAT in toate Domeniile de Activitate

Angajați personal străin?

Contactează-ne

Call Now Button