info@navonjobs.com
|
+40 731 419 375
             
roEnglish

Acord România – Filipine pentru angajarea mai multor muncitori filipinezi

România este a șaptea țară europeană care încheie un acord bilateral cu Filipine în domeniul muncii

Forța de muncă din România a avut de suferit din cauza mai multor factori, iar această degradare a fost accentuată ca urmare a pandemiei cauzată de Covid-19.

Criza provocată de pandemia de coronavirus a schimbat raportul de forţe în piaţa muncii din România.

Piața filipineză a muncii continuă să se extindă în Europa după ce un oficial guvernamental din Filipine și însărcinatul cu afaceri al ambasadei române au semnat un memorandum de înțelegere pentru angajarea mai multor muncitori filipinezi, în România.

Ambasadorul României a declarat că există o piaţă competitivă a muncii, deoarece în România vin să muncească emigranţi din mai multe ţări asiatice, printre care se numără Vietnam, Nepal şi India. România este a șaptea țară europeană care încheie un acord bilateral cu Filipine în domeniul muncii, pe lângă Regatul Unit, Germania, Cehia, Elveția, Italia și Spania.

 

 

Recrutarea muncitorilor din Filipine

Este deja vizibil interesul arătat de managementul companiilor din România de a angaja forţă de muncă nouă, serioasă şi implicată, aşa că din ce în ce mai mulţi îşi îndreaptă atenţia către Asia.

Muncitorii din Asia reprezintă o alternativă care aduce mai multă eficiență, fiind specializați în tot felul de sectoare.

Dacă bărbații din Filipine se orientează mai degrabă către domenii tipic masculine, cum ar fi construcțiile, femeile preferă joburile din industria HoReCa. O altă opțiune populară a filipinezelor este meseria de bonă.

Pentru ocuparea locurilor de muncă din construcții și nu numai, companiile multinaționale, dar și firmele locale din România, apelează la firme de recrutare personal asiatic și străin.

 

De ce să alegeți muncitori din Filipine?

  • Singura preocupare a muncitorilor filipinezi este locul de muncă;

  • Muncitorii filipinezi sunt persoane dedicate locului de muncă;

  • Muncitorii filipinezi au experiență internațională de lucru;

  • Muncitorii filipinezi au un grad ridicat de adaptabilitate la condițiile de trai și de muncă ale țării noastre;

  • Muncitorii filipinezi cunosc foarte bine limba engleză.

Muncitorii din Filipine în România au diferite grade de calificare, pornind de la personal necalificat către semicalificat, calificat și profesionist. Astfel, firma noastră de recrutare personal asiatic și străin se poate adapta oricând criteriilor impuse de către compania dumneavoastră. Prezentabili, harnici și dornici să muncească, forța de muncă din Filipine poate face cu adevărat diferența pe piața muncii din România.

 

De ce să alegeți agenția de recrutare Navon Jobs?

Putem constata faptul că angajarea muncitorilor asiatici este o alegere înțeleaptă pe care ar trebui să o considere orice angajator. Asiaticii reprezintă în acest moment cea mai bună variantă pentru soluționarea efectelor deficitului de pe piața forței de muncă din România.

Navon Jobs este o agenție de top de recrutare si plasare de forță de muncă asiatică și străină pentru angajatorii din România.

Sistemul implementat de Navon Jobs este unul simplificat, transparent și că ne implicăm total în găsirea celor mai bune soluții pentru afacerea ta. Asigurăm tuturor candidaților o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România. Ne asigurăm că atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, cât și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de condițiile noului loc de muncă.

 

Navon Jobs – o agenție de top de recrutare si plasare de forță demuncă asiatică și străină pentru angajatorii din România

Întrucât angajamentul nostru este să facem parte din povestea dumneavoastră de succes, personalul nostru este instruit și are experiență pentru a ne asigura că preocupările clienților noștri sunt tratate serios și abordate în mod echitabil. Ne ocupăm personal de selecția candidaților și le asigurăm o perioadă de training și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România.

Navon Jobs vă pune la dispoziție servicii de recrutare și plasare de muncitori asiatici cu experiență dovedită în următoarele domenii: Agricultură, Asistență/ Îngrijire bătrâni, Babysitter, Comerț, Construcții, Servicii Financiare,Industria Alimentară, IT, Horeca, Minerit, Inginerie mecanică și electrică, Producția de petrol și gaze, Servicii Publice, Livrare, Industria textilă, Transport, Fabricarea echipamentelor de transport și Utilități.

Folosim agenții de top pentru a efectua verificări complete ale antecedentelor penale ale tuturor candidaților noștri.

Dacă doriți să aflați mai multe despre personalul filipinez, vă stăm la dispoziție!

 

Doriți să recrutați personal asiatic pentru afacerea dumneavoastră?

Related Posts

Leave a Reply

Call Now Button